Ouderraad

De ouderraad(OR)organiseert, samen met de teamleden, veel activiteiten voor de kinderen. Het gaat dan om feesten als Sinterklaas, Kerst en Pasen. Ook werkt de ouderraad mee aan de sportdag, het zomerfeest en het afscheid van de schoolverlaters. Ook úw hulp kunnen we goed gebruiken! De ouderraad is op zoek naar ouder(s)/verzorger(s) die zo nu en dan willen helpen bij de activiteiten. Mocht de ouderraad u iets lijken? Neem dan contact op met school.

Naast de ouderraad hebben we ook Klassenouder(s) en hulpouders.

Ik gun alle leerlingen een periode op de Bonte Vlinder.

Kleine groepen

Ik vind het mooi om te zien dat er naar elke individueel gekeken wordt waar zijn of haar krachten liggen. Er is goede communicatie met ouder en leerkracht.

Heel blij met de HB groep!

Leerlingen voelen zich veilig

Een warm bad

Veel aandacht voor iedereen.

Bonte Vlinder kijkt wat kind en ouders nodig hebben.

De kracht zit ‘m in het team, veel aandacht voor het individuele kind en extra ondersteuning.

Trots op kooklokaal

Kind staat centraal, veilige omgeving, betrokkenheid hoog.

De leerkrachten zelf en de liefde voor hun beroep!

Ik voel me gehoord.

Ik zie dat mijn kind met plezier naar school gaat.

Schoolleider ‘levensader van de school’.

Kinderen mogen zichzelf zijn en zich op hun eigen manier ontwikkelen.

Het draait écht om het kind. Er wordt heel actief meegedacht en gepuzzeld. Vanuit grote betrokkenheid, goede sfeer en gelijkwaardigheid.

 

De klassenouder heeft als doel de betrokkenheid tussen ouders en de groep van hun kind te vergroten en te coördineren bij evenementen van de klas. De leerkracht kiest een klassenouder(s) (maximaal twee ouders). De leerkracht gaat met u in gesprek over wat hij of zij van u verwacht als klassenouder.

Hulpouders zijn onmisbaar op een school. We hebben vaak hulp nodig bij feesten, activiteiten, knutseldagen etc. Tijdens deze activiteiten/evenementen vragen wij hulp aan hulpouders. Mocht het u iets lijken? Neem dan contact op met school.


Comments are closed.

Back to Top ↑