Ouderraad

De ouderraad(OR)organiseert, samen met de teamleden, veel activiteiten voor de kinderen. Het gaat dan om feesten als Sinterklaas, Kerst en Pasen. Ook werkt de ouderraad mee aan de sportdag, het zomerfeest en het afscheid van de schoolverlaters. Ook úw hulp kunnen we goed gebruiken! De ouderraad is op zoek naar ouder(s)/verzorger(s) die zo nu en dan willen helpen bij de activiteiten. Mocht de ouderraad u iets lijken? Neem dan contact op met school.

Naast de ouderraad hebben we ook Klassenouder(s) en hulpouders.

Ik vind het mooi om te zien dat er naar elke individueel gekeken wordt waar zijn of haar krachten liggen. Er is goede communicatie met ouder en leerkracht.

De kracht zit ‘m in het team, veel aandacht voor het individuele kind en extra ondersteuning.

Een warm bad

Trots op kooklokaal

Veel aandacht voor iedereen.

Kind staat centraal, veilige omgeving, betrokkenheid hoog.

Ik gun alle leerlingen een periode op de Bonte Vlinder.

Schoolleider ‘levensader van de school’.

Leerlingen voelen zich veilig

Bonte Vlinder kijkt wat kind en ouders nodig hebben.

Kinderen mogen zichzelf zijn en zich op hun eigen manier ontwikkelen.

Kleine groepen

De leerkrachten zelf en de liefde voor hun beroep!

Heel blij met de HB groep!

Ik zie dat mijn kind met plezier naar school gaat.

Ik voel me gehoord.

Het draait écht om het kind. Er wordt heel actief meegedacht en gepuzzeld. Vanuit grote betrokkenheid, goede sfeer en gelijkwaardigheid.

 

De klassenouder heeft als doel de betrokkenheid tussen ouders en de groep van hun kind te vergroten en te coördineren bij evenementen van de klas. De leerkracht kiest een klassenouder(s) (maximaal twee ouders). De leerkracht gaat met u in gesprek over wat hij of zij van u verwacht als klassenouder.

Hulpouders zijn onmisbaar op een school. We hebben vaak hulp nodig bij feesten, activiteiten, knutseldagen etc. Tijdens deze activiteiten/evenementen vragen wij hulp aan hulpouders. Mocht het u iets lijken? Neem dan contact op met school.


Comments are closed.

Back to Top ↑