Klasbord

Hieronder een kort introductie filmpje over hoe klasbord werkt en links naar de diverse apps en handleidingen.

Ouders kunnen de leukste kiekjes, tekstberichten, of vragen ontvangen vanuit de groep direct via de Klasbord-app of via de e-mail nieuwsbrief. Klasbord is een gesloten en veilige omgeving! De leerkracht bepaalt wie de klas kan volgen en wat de interactiemogelijkheden zijn per bericht. De berichten uit de klas zijn alleen toegankelijk voor de volgers die door de leerkracht zijn geaccepteerd.

Als ouder of betrokkenen meld je je aan via de Klasbord-website of via de Klasbord-app. Na registratie vul je de unieke klascode in. Er wordt vervolgens een volgverzoek verstuurd naar de leerkracht. Wanneer de leerkracht je verzoek accepteert heb je toegang tot de berichten van de klas en ontvang je ieder bericht automatisch. Doordat de app een pushbericht genereert, ontvang je als ouder altijd een melding als er door de leerkracht een nieuw bericht wordt geplaatst. Dit kunt u in- of uitschakelen in de instellingen van klasbord.

Respecteer de privacy!
Een gedeeld bericht op Klasbord kan privacy gevoelige informatie bevatten of persoonsgegevens. Om de privacy van iedereen te respecteren is het niet toegestaan om berichten van Klasbord te kopiëren of te verspreiden bijvoorbeeld d.m.v. het maken van een screenshot.

Voor de juiste code van de klas meldt u zich dan aan bij de groepsleerkracht en voor schoolcode bij Lotte. 


Comments are closed.

Back to Top ↑